Over HomeFixers

Voeg je koptekst hier toe

Sinds 1987 is Fabian De Nobili van schools af aan, dagdagelijks bezig met het realiseren van renovatiewerken en heeft al heel wat gezinnen een nieuwe leefomgeving bezorgd, waar het aangenamer is om thuis te komen. In 2010 besliste hij dit om te zetten naar een eigen onderneming. Deze waaier aan ervaring werd gebundeld in ons familiebedrijf genaamd naar Home Fixers.

Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag om kleinere opdrachten uit te voeren hebben wij besloten om ons hierop te gaan toespitsen. Vaak is het een heuse zoektocht om toch maar de handige Harry (lees Fabian) te vinden, die in alle vakken thuis is in de renovatie wereld.  Of u nu het kleinste kamertje wil opfrissen of u heeft verbouwingsplannen, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem zeker geen beslissingen vooraleer u met ons rond de tafel heeft gezeten.

Vele grotere bouwondernemingen verplaatsen zich NIET meer voor KLEINERE opdrachten. Toch zijn wij ervan bewust dat op onze Belgische markt enorm veel particulieren in de kou blijven staan. Tal van klanten kunnen onze service beamen voor als het eens wat dringend is, komen wij u zeker uit de eerste nood helpen, met  Home Fixers in uw contactlijst bent u gerust en veilig!

Onder constructie